Nu är det snart dags att bli pigg igen

Pandemin har fått mig att bli latare och latare. Ingenting (förutom småvandringar) har gjorts.

Men förra veckan vaknade jag upp och blev plötsligt piggare. Jag var nämligen på Iglooklubbens årsmöte. Iglooklubben är en gammal klubb, som tidigare bara kunde ha män som medlemmar. Sedan några år är klubben även öppen för kvinnor. Att träffa en del gamla vänner som jag inte sett på många år var inspirerande.

På klubbmötet berättade konstnären Lennart Forsling om sitt måleri. Han har i många år målat akvareller utomhus i fjällen under alla årstider. Det var spännande att höra hur akvarellerna om vintern fick ligga utomhus på natten så att färgen skulle torka.

Mer om iglooklubben blir det i nästa blogg.

Bild: Iglooklubbens märke.

Gillar du denna artikel?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Kommentera gärna

Vill du följa denna bloggserie? Prenumerera!

Jag säljer inte din adress. Plus du får ett provkapitel ur min senaste bok om du prenumererar.

Denna website använder kakor. Ok med det?